Sektioner

Fotboll
Föreningens fotbollsverksamhet bedrivs sedan några år tillbaka i samarbete med Docksta BTK och Nordingrå SK under namnet Höga Kusten Fotboll. Formellt ligger verksamheten under S-UIF:s fotbollssektion.
Gå in på Höga Kusten Fotbolls egen hemsida genom att KLICKA HÄR.

Fotboll topp 430


Skidor

S-UIF:s skidsektion har en livaktig verksamhet bland barn och ungdomar. Under en lång följd av år har S-UIF-skidan varit en av de största ungdomstävlingarna i distriktet.
Skidsporten har en del mycket stolta traditioner i föreningen genom historien. Elis Wiklund bärgade t.ex. guldet på femmilen vis OS i Garmisch-Partenkirchen 1936 och en av Sveriges folkkäraste idrottsprofiler genom tiderna, Magdalena Forsberg, började sin karriär i S-UIF-spåren.

Friidrott
Friidrottssektionen är för tillfället vilande. Föreningen har fostrat många duktiga friidrottare. Under många år hade man t.ex. ett årligt utbyte med vänorten Öja i Finland och "friidrottslandskamperna" på Kinavallen var välbesökta och högklassiga tillställningar

Gymnastik
PÅ TräningsCentrum i Centrumhuset pågår träningsverksamhet flera kvällar i veckan. För tillfället handlar det om Skivstång, Yoga och Tabata.
Läs mer om verksamheten på TräningsCentrum genom att KLICKA HÄR.

TC skylt 420

Aktuella bokningar

Bokningsförfrågan gör du i formuläret längst ner.

Bokningsförfrågan
Aktivitet:
Från datum:
Från klockan:
 : 
Till datum:
Till klockan:
 : 
Förening Företag:
Namn: *
Adress:
Postnr:
Stad/Ort:
E-post: *
Telefon: *
Kontroll:
Ange tecknen
i fältet nedan